Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban nu acceptă eșecul în bătălia din PNL cu Florin Cîțu: Voi câştiga

Inquam Photos / Octav Ganea
orban citu

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, candidat pentru un nou mandat la şefia partidului, se arată convins că va câştiga cursa internă care se va tranşa la Congresul din 25 septembrie. Comentând relaţia cu preşedintele Klaus Iohannis, Ludovic Orban a afirmat că a avut cu acesta o "colaborare instituţională" şi că va avea aceeaşi relaţie cu şeful statului şi după ce va fi reales preşedinte al PNL.

Întrebat, miercuri seară, la finalul unei şedinţe a PNL Sector 1, ce va face dacă nu va fi reales preşedinte al PNL, Ludovic Orban s-a arătat sigur de victorie.

"Voi câştiga", a răspuns el.

Orban a comentat, răspunzând unor întrebări, şi relaţia sa cu preşedintele Klaus Iohannis, susţinând că a "colaborat instituţional" cu acesta şi că în cei patru ani în care a condus PNL a demonstrat "cooperarea în beneficiul României" pe care a avut-o cu şeful statului.

"După ce voi câştiga Congresul, între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele României va fi acelaşi parteneriat, aceeaşi cooperare loială care nu poate avea alt scop decât o bună guvernare pentru România. (...) Am colaborat instituţional, aşa cum este normal şi firesc. Klaus Iohannis este preşedintele României, când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbeşti cu un prieten, la o bere, vorbeşti cu preşedintele României”, a adăugat liderul PNL.

Orban a precizat că şi-ar fi dorit ca prezentarea moţiunilor celor doi candidaţi să aibă loc împreună, în cadrul unui calendar stabilit, în fiecare filială a partidului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.