Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban o trimite pe Dăncilă la negocieri cu Iohannis, după respingerea Rovanei Plumb: Este SCANDALOS

tvrnews.ro
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, îi solicită premierului Viorica Dăncilă să meargă la negocieri cu președintele Klaus Iohannis pentru o nouă propunere de comisar european, asta după ce Rovana Plumb a fost respinsă definitiv de comisia JURI, din Parlamentul European.

Citește și: Rareș Bogdan: Coșmarul se va sfârși pe 10 octombrie! Am verificat personal semnăturile și sunt sigur că Guvernul Dăncilă va deveni istorie!

”Tentativa candidatului PSD la funcția de Comisar european, Rovana Plumb, de a acoperi o situație de conflict de interese prin stingerea unui împrumut luat de la o persoană fizică cu două apartamente la schimb, este un gest scandalos care aruncă asupra României anatema unor politicieni obișnuiți cu camăta pentru funcții publice.

Premierul Viorica Dăncilă trebuie să retragă nominalizarea Rovanei Plumb care a făcut deja prea mult rău României la nivel european. Încercările disperate ale candidatului PSD de a ieși din situația de conflict de interese cu un troc făcut peste noapte ca la cămătari nu au reușit să păcălească pe nimeni.

Mai mult, soluția de înțelegere amiabilă la care a recurs Rovana Plumb cu creditorul său doar într-o situație reclamată de conflict de interese a întărit lipsa de transparență și de onestitate a candidatului PSD.

Cerem imperativ premierului Viorica Dăncilă să facă o nouă nominalizare cu acordul Președintelui Klaus Iohannis și cu respectarea condițiilor legale de audiere a candidatului propus în Parlamentul României.

Viorica Dăncilă și PSD trebuie să înceteze imediat mascarada nominalizărilor pentru funcția de Comisar european care afundă și mai mult România la nivel european și să evite o nouă propunere penibilă și rușinoasă pentru România.”, arată Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.