Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban anunță MODIFICAREA OUG 21 privind starea de alertă în România: va conduce Comitetul de Situații de Urgență

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Premierul Ludovic Orban a făcut primele declarații în ședința de guvern care are loc înainte de intrarea în vigoare a stării de alertă. Acesta a a anunțat modificarea ordonanței care reglementează starea de alertă.

Citește și: ȘOCANT Soțul mezzosopranei ajunsă la spital în comă după ce a fost lăsată să agonizeze ore întregi a schimbat-o de haine

"Aceste măsuri vor avea caracter de obligativitate și vor fi stabilite în baza ordonanței 21 care reglememtează stara de uergență. Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a putea să facenm față în continuare provocării generate de această epidemie.  Vă solicit tuturor miniștrilor să emiteți în colaborare cu INSP toate ordinele privind normele de sănătate, securitate a muncii care trebuie respectate atât pentru activitățile unde nu au fost restricții, cât și pentru domeniile unde se ridică restricțiile. E vorba de regulile privind funcționarea hotelurilor, a spațiilor comerciale, a transportului în comun.

Vreau să vă anunț  că împreună cu MAI am luat decizia pentru a crește autoritatea Comitetului Național pentru Situații de Urgență să modificăm ordonanța 21 și să îmi asum în calitate de premier, conducerea Comistetului pentru situații de urgență. Voi fi secondat de ministrul de Interne, de ministrul Dezvoltării și de șeful DSU", a declarat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.