Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban avertizează PNL: 'Să nu se mire nimeni dacă o să apară plăcuța suedeză cu un nou conținut...'

Facebook
Ludovic Orban

Fostul premier și lider PNL Ludovic Orban critică decizia fostului său partid de a-i pedepsi pe tinerii liberali care au scandat „m...e PSD” la o petrecere de la școala de vară a Tineretului Național Liberal. Orban descrie incidentul drept o „nevinovată descătușare a adevăratelor sentimente ale tinerilor față de PSD”.

„Micimanii care au confiscat sigla PNL nu mai știu cum să se gudure pe lângă Ciolacu, ca nu cumva să fie lăsați cu ochii în soare de pesediști. Ultima mostră de slugărnicie față de psd este declanșarea vânătorii de vrăjitoare în rândul tineretului penelist. Ce s-a întâmplat? La școala de vară, în vâltoarea chefului de după ședințe, câțiva juni cărora li s-au urcat „ aburii curajului” până la circumvoluțiuni, și-au adus aminte de plăcuța suedeză și au „recitat” împreună textul celebrei plăcuțe. Această nevinovată descătușare a adevăratelor sentimente ale tinerilor față de psd i-a supărat rău pe tovarășii care se comportă ca vajnici continuatori ai pcr, care au cerut satisfacție”, a scris Orban, luni, pe pagina sa de Facebook.

„Deși de vreo săptămână nu s-a comentat mai nimic în spațiul public, astăzi tandemul Ciucă&Bode, care supraveghează cu „vigilență” activitatea UMpnl, a somat conducerea tineretului să facă anchete și să descopere făptașii pentru a îi pedepsi exemplar. Un fel de poliție politică. Las la o parte faptul că este de-a dreptul ridicol ca un partid de guvernământ să se ocupe cu astfel de mărunțișuri când „țara arde”. Dar, lucrul cel mai grav este acela că sunt intimidați și amenințați cu epurarea toți cei care îndrăznesc să mai zică ceva critic despre psd”, a continuat fostul lider PNL.

„Că niște tineri peneliști, care nu au făcut altceva decât să scandeze ceea ce scandau sute de mii de oameni la mitingurile forțelor democratice contra abuzurilor pesediste, urmează să fie identificați și pedepsiți (eventual de un pluton de execuție format de psd). Ce o să facă oare supraveghetorii UMpnl când se vor aduna din nou oamenii nemulțumiți și vor scanda din nou conținutul plăcuței suedeze? O să îi identifice și o să îi pedepseasă și pe ei? Să nu se mire nimeni dacă o să apară plăcuța suedeză cu un nou conținut...”, a conchis acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.