Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, prima declarație după ce liberalii l-au desemnat candidat pentru funcția de premier: Ce i-a transmis 'rivalului' Viorel Cataramă

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a punctat duminică, după votul în Consiliul Naţional al partidului, că liberalii au candidat la alegerile prezidenţiale din 2019, în persoana actualului şef al statului, Klaus Iohannis, şi le-a mulţumit, totodată, colegilor de partid care l-au girat pentru funcţia de premier din partea liberalilor.

"PNL are candidat la funcţia de preşedinte al României, în persoana lui Klaus Iohannis, actual preşedinte al României. De asemenea, PNL, în conformitate cu prevederile statutare, a decis candidatul partidului la funcţia de prim-ministru. Le mulţumesc tuturor colegilor care şi-au exprimat încrederea în capacitatea mea de a gira această candidatură", a declarat Ludovic Orban, în plenul Consiliului Naţional, după anunţarea rezultatului votului care l-a confirmat ca propunere de premier al PNL, potrivit Agerpres.

Citește și: Cale liberă pentru Klaus Iohannis și Ludovic Orban: PNL a validat susţinerea candidaturilor celor doi pentru funcțiile de președinte și premier

El l-a felicitat şi pe contracandidatul său, Viorel Cataramă, pentru că a păstrat viu spiritul competiţiei.

"Îmi exprim aprecierea pentru cei care l-au susţinut pentru această poziţie. Şi, mai ales, îi garantez lui Viorel Cataramă, precum şi celor care au votat cu el că voi fi extrem de deschis să preiau toate ideile, toate proiectele pe care ei le gândesc şi care pot să îmbogăţească programul de guvernare al PNL", a afirmat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.