Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, prima reacție după ce prefectul Capitalei nu a știut datele epidemiei: 'N-am urmărit declarațiile'

digi 24
Ludovic Orban Digi 24

Premierul Ludovic Orban a evitat să comenteze declarația prefectului Capitalei, Gheorghe Cojanu, care nu a știut rata de infectare din București, precizând că nu a urmărit declarația acestuia. El a precizat că va evalua activitatea prefectului.

Lovitură de teatru în cazul nunţii cu 350 de persoane de la Oradea: Test fals pozitiv pentru mireasă. Al doilea a ieşit negativ

„A convocat Comitetul pentru Situații de Urgență la nivelul Municipiului București pentru astăzi la ora 15.00. Este important ca acest Comitet pentru Situații de Urgență să dispună toate măsurile și planul de implementare al măsurilor care sunt stabilite în lege și în HG privind starea de alertă. N-am urmărit declarațiile dlui prefect, dar noi vom face o evaluare a activității fiecărui prefect. Când vom avea o decizie de comunicat o vom comunica”, a spus premierul, adăugând că nu stă să numere timpul de reacție. Premierul a dat asigurări că prefectul își va face treaba.

Prefectul Capitalei a dat, duminică, la Digi24, declarații destul de neclare în legătură cu rata de infectare din București. Ulterior, Gheorghe Cojanu a intrat din nou în direct la Digi24 și a motivat că era la cumpărături când a fost întrebat care este rata de infectare. Acesta a admis că se mai „bâlbâie” în comunicarea publică pentru că este permanent „în tensiune”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.