Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: PSD a creat o criză cu consecinţe extrem de grave pentru România

Inquam Photos / George Calin
Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat luni seară, într-o emisiune televizată, că PSD a creat o criză cu 'consecinţe extrem de grave' pentru România. Ludovic Orban a declarat la B1TV că nu poate fi trecut cu vederea faptul că preşedintele României se află în momentul de faţă într-un turneu internaţional, în care se întâlneşte cu câţiva dintre cei mai importanţi şefi de stat, iar criza internă poate pune 'sub semnul întrebării orice posibile angajamente şi înţelegeri'.

'Au creat o criză cu consecinţe extrem de grave pentru România. Gândiţi-vă că preşedintele Klaus Iohannis este într-un turneu internaţional aproape fără precedent pentru un şef de stat român, se întâlneşte cu cei mai puternici oameni ai planetei, liderii celor mai importante state şi e pus în umbră de o criză politică internă care pune sub semnul întrebării posibile angajamente şi înţelegeri ce pot fi făcute între România şi celelalte state. (...) O criză care creează, în general, o percepţie foarte proastă asupra României, într-un moment foarte bun pentru România, când, e din ce în ce mai evident, că este o ţară care poate juca o carte mare, cum nu a mai avut ocazia', a apreciat Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că PSD 'nu mai are nicio legitimitate' să conducă România, pentru că în cele şase luni care au trecut de la alegeri a folosit puterea ca să 'rezolve lupte şi rivalităţi'. De asemenea, a mai apreciat că în nicio democraţie europeană nu s-a întâlnit o astfel de situaţie, ca un premier, în acest caz Grindeanu, care nu mai e susţinut de majoritatea parlamentară, să se 'agaţe cu dinţii de scaun', să se 'baricadeze" în Palatul Victoria' şi să cheme şi 'întăriri', pe Victor Ponta, care, în opinia sa, a fost o 'alegere foarte proastă'. 'Noi dorim să plece şi PSD Grindeanu-Ponta şi PSD Dragnea. (...) PNL este pregătit să guverneze, preferăm să ajungem la alegeri anticipate', a mai spus liderul PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.