Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban: PSD în Europa şi când aleargă singur iese pe locul doi

Orban Ludovic

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că partidul pe care îl conduce este, în acest moment, singura forţă politică ce are capacitatea de a reprezenta România la nivel european, în contextul eşecurilor înregistrate, în opinia sa, de formaţiunile politice aflate în prezent la guvernare.

Citește și: Președintele Partidului Socialiștilor Europeni anunță ÎNGHEȚAREA relațiilor cu PSD: AMENINȚĂ cu excluderea din PES

"PSD a arătat la nivel european că şi atunci când aleargă singur, iese pe locul doi. PSD a propus un candidat pentru echivalentul Curţii de Conturi la nivel european în persoana, atenţie, vicepremierului Viorel Ştefan, un om care este, practic, pe a doua poziţie după poziţia de premier. Iar Viorel Ştefan nu a fost în stare să-i convingă pe europarlamentarii din comisia de control bugetar, fiindu-i respinsă candidatura. Deci, repet, PSD în Europa şi când aleargă singur iese pe locul doi. Şi cred că niciun român nu şi-ar dori să fie reprezentat de un astfel de partid politic", a declarat Orban vineri, la o conferinţă de presă organizată la Piteşti.

Liderul liberal a apreciat că partidele din actuala coaliţie de guvernământ au devenit "nefrecventabile" pentru familiile politice europene din care fac parte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.