Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban reacționează dur la acuzația că firme PNL s-ar fi abonat la contracte în pandemie: Baronii județeni să se uite mai bine în ograda lor

Facebook
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a răspuns joi seara acuzațiilor unor partide de opoziție, în special PSD, cu privire la presupuse contracte și achiziții care se derulează în timpul stării de urgență și la care sunt abonate firme apropiate de partidul de guvernământ PNL.

„Nu am ce sa raspund la aceasta acuzatie. In ce ma priveste nu am niciun fel de implicare in procedurile de achizitie decat prin interventiile facute la nivel politic, diplomatic, in foarte multe tari pentru a favoriza aducerea echipamentelor, materialelor si altor categorii de produse necesare in lupta cu COVID-19. Aceasta acuzatie este o mare minciuna. Se pot vedea achizitile facute de ONAC, UNIFARM, Ministerul Sănătății, sunt transparente, cunoscute, oricine poate afla ce s-a cumparat, de la cine, cu ce pret. M-as bucura sa existe aceeasi transparenta pe care o are Guvernul si la nivelul Consiliilor Judetene in privinta achiztiilor. Cei care lanseaza acuzatiile mincinoase sa se uite mai bine in ograda lor, pe ce dau banii unii baroni judeteni”, a declarat Orban.

Citește și: De ce a ieșit Klaus Iohannis din carantina politică .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.