Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban RELOADED - PNL decide să îl propună pe preşedintele formaţiunii politice la Cotroceni pentru postul de prim ministru

sursa FOTO: Inquam
orban motiune

Ludovid Orban va fi propunerea de prim ministru pentru consultările ce vor avea loc la Cotroceni, acest lucru fiind stabilit de conducerea formaţiunii politice, anunţă Agerpres.

"Am hotărât astăzi mandatul, propunerea de prim ministru este conformă cu hotărârea Consiliului Naţional al PNL. Propunerea de premier este în persoana preşedintelui partidului. De asemenea, delegaţia va transmite preşedintelui susţinerea obiectivului de declanşare a alegerilor anticipate", a declarat Orban.

Citeşte şi: AUDIERI MARATON la DIICOT în cazul clubului din Caracal folosit drept paravan pentru fapte de trafic de minori

Delegaţia PNL care va participa la consultările cu preşedintele Klaus Ionahnnis va fi formată din: Ludovic Orban, Florin Roman, Raluca Turcan, Iulian Dumitrescu, Florin Cîţu şi Robert Sighiartău, potrivit unor surse liberale.

Preşedintele Klaus Iohannis a invitat, joi, la Palatul Cotroceni, preşedinţii partidelor şi formaţiunilor parlamentare pentru consultări în vederea desemnării candidatului pentru funcţia de prim-ministru, după ce Guvernul Orban a fost demis, miercuri, prin moţiune de cenzură.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.