Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban, replică pentru Ciolacu: Este un comportament inacceptabil. Toate datele despre coronavirus sunt reale (VIDEO)

G4Media
orban ciolacu

Ludovic Orban respinge acuzaţiile liderului PSD referitoare la o manipulare a datelor statistice despre cazurile de infectare cu coronavirus. Premierul acuză PSD că vrea să facă rău oamenilor pentru un câştig electoral.

"Sub nicio formă. Nu guvernul dă publicității datele. Tot procesul de diagnosticare este coordonat de Ministerul Sănătății și INSP, în centre care sunt în spitale, inclusiv ale autorităților locale. Toate datele privitoare la pacienți sunt comunicate public și nu pot fi în niciun fel modificate. Toate datele care sunt date publicității sunt reale, reprezintă adevăruri. Din păcate, în ultimele zile constatăm o creștere, inclusiv din cauza unor campanii din spațiul public, că virusul e o invenție, că nu e periculos. Parcă vor să le facă rău oamenilor numai ca să câștige ei puncte electorale. Este un comportament inacceptabil, pe care îl condamn. Oricine instigă la nerespctarea măsurilor nu face altceva decât să pună în pericol sănătatea românilor", a declarat Orban, la B1 TV.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, duminică seară, despre creşterea numărului de cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus şi dacă nu ar trebui prelungută starea de urgenţă şi a răspuns: ”Mă aşteptam la această manipulare şi mi-aş dori să răspund simplu dacă vom vota sau nu. În primul rând, nu ştim ce stare de alertă vom vota. Categoric, PSD nu va vota starea de alertă care a fost şi până acum. Împreună cu colegii am luat decizia să nu prelungim mai mult de 15 zile”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.