Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban s-a întâlnit cu reprezentanții Consiliului Investitorilor Străini

Inquam Photos / Octav Ganea
ludovic orban

Președintele PNL, Ludovic Orban, a avut astăzi o întrevedere cu președintele FIC – Consiliul Investitorilor Străini, Franz Weiler, pe tema condițiilor propice dezvoltării mediului de afaceri din România.

Alături de președintele PNL au luat parte la întâlnire vicepreședintele PNL, Vlad Nistor, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, și președintele Comisiei juridice a PNL București, Cristian Băcanu.

Din partea Consiliului Investitorilor Străini au mai participat la discuții Ramona Jurubita, membru al board-ului FIC, Doina Ciomag, director executiv, și Radu Burnete, director de relații publice.

Citește și: Rebega (Pro România) în Politico: comparație între protestele din Franța și cele din România

În cadrul întrevederii au fost atinse subiecte privitoare la condițiile propice pe care le asigură România dezvoltării mediului de afaceri, predictibilitatea legislativă în asigurarea unei piețe atractive pentru investițiile străine, transparentizarea, debirocratizarea și digitalizarea relației mediului de afaceri cu administrația publică, fundamentarea politicilor publice promovate pe realități economice și menținerea unor reglementări de natură a descuraja faptele de corupție și, implicit, de a reduce riscul distorsionării pieței libere.

În final, a fost convenită dezvoltarea unei colaborări aprofundate, bazată pe un schimb permanent de informații referitoare la subiectele de interes aflate pe agenda publică, potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.