Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban se bagă în scandalul dintre deputații AUR şi USR-PLUS: 'Când există comportamente care încalcă Regulamentul, voi propune sancţiuni'

Facebook
Ludovic Orban

Ludovic Orban a declarat, întrebat miercuri despre disputa între deputatul AUR, Dan Tănasă, şi mai mulţi parlamentari ai USR-PLUS pe holurile Parlamentului, că va propune sancţiunile care se impun atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul.

„Nu sunt la curent sincer cu ce s-a întâmplat. Eu am fost în Biroul permanent, după care am făcut o analiză a proiectelor de lege. Odată cu o nouă formaţiune... Evident, atunci când există comportamente care încalcă Regulamentul, care încalcă normele de conduită parlamentară, voi propune sancţiunile care se impun, dar nu sunt la curent cu incidentul”, a afirmat Ludovic Orban, întrebat miercuri la Parlament despre disputa între deputatul AUR, Dan Tănasă, şi mai mulţi aleşi ai USR-PLUS.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Deputatul AUR, Dan Tanasă, a avut o dispută pe holurile Parlamentului, după plenul Camerei unde a fost adoptat proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ. Acesta i-a spus deputatului USR-PLUS Silviu Dehelean că este un „păduche”, iar liderului deputaţilor USR-PLUS i-a transmis că este un „zero barat”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.