Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Un deputat USR este umilit de un omolog de la AUR: 'Eşti un zero barat. Am acasă, Moşteanule, şosete găurite care sunt mai valoroase decât eşti tu'

Deputatul Dan Tănasă, de la AUR, a avut o dispută pe holurile Parlamentului, după plenul Camerei unde a fost adoptat proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ. Acesta i-a spus lui Ionuţ Moşteanu, liderul deputaţilor USR-PLUS că este un „zero barat”, după ce se certase cu un alt deputat de la USR-PLUS.

„Eşti un zero barat. Am acasă, Moşteanule, şosete găurite care sunt mai valoroase decât eşti tu. Nu ai făcut absolut nimic în viaţa ta şi te-ai trezit deputat. Deci nu mai vorbi tu de George Simion, pentru că pe lângă George Simion eşti un zero barat, eşti un nimeni în drum. George Simion e cu 10 clase peste tine.”, i-a spus Dan Tănasă lui Moșteanu.

Citește și: Președintele Klaus Iohannis vrea restricții mai dure pentru București, în weekend: ‘Vor trebui schimbate orele de deschidere și pentru magazine și pentru mall-uri’

Camera Deputaţilor a adoptat miercuri, în calitate de prim for sesizat, proiectul de lege privind desfiinţarea SIIJ. Printre amendamentele aprobate se numără unul prin care magistraţii pot fi trimişi în judecată doar cu încuviinţarea CSM.

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a subliniat că nu a fost explicat cui aparţine acel amendament privind trimiterea în judecată a magistraţilor doar cu avizul CSM, o modificare la care AUR se opune.

Citește și: Primele restricții în Capitală! Se aplică de mâine!

„Nu ne-aţi explicat de unde a venit acel amendament. Grupul AUR nu e de acord cu acel amendament. UDMR zice că vine de la USR. Noi suntem împotriva acelui amendament. Asumaţi-vă amendamentul acela, domnule Barna”, a afirmat Simion.

Proiectul de lege urmează să fie dezbătut şi votat de Senat, for decizional.

Citește și: Florin Roman s-a săturat de Vlad Voiculescu: ‘Ori ești solidar cu oamenii și cu deciziile Guvernului, ori pleci’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.