Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban SFIDEAZĂ PSD: Aștept cu interes să conteste la CCR, ca să văd cum explică

ludovic orban

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a explicat că PSD va sesiza Curtea Constituțională pe legile în cazul cărora Guvernul și-a angajat răspunderea, asta pentru că două legi care reglementează același lucru se află în dezbatere parlamentară. Ciolacu a precizat că PSD nu va iniția o moțiune de cenzură.

”PSD nu ia în calcul o moțiune de cenzură pe aceste trei legi, pe fondul legilor. Ele, culmea sunt într-o zonă foarte înaintată în Parlament și este posibil ca săptămâna viitoare să fie votate, de aceea nu înțeleg de ce s-a venit cu asumare. Tocmai de aceea, pe cele două legi vom sesiza CCR pentru că este un conflict instituțional între Guvern și Parlament. Nu înțeleg de ce nu este lăsat Parlamentul să legifereze”, a spus Marcel Ciolacu.

Citește și: BREAKING: CSM a SUSPENDAT judecata acțiunii disciplinare a procurorului din cazul Caracal, Ovidiu Popescu

Premierul Ludovic Orban a declarat că nu se teme de o amenințările PSD cu CCR. "Prin asta PSD arată că a rămas prizonier intereselor obscure la baronilor roșii, care sunt inițiatorii OUG 51 care au luat copii posibilitatea de a merge la școală. Prin OUG 51 s-a partizat cu transportatorii care nu satisfac cerințele UE și care nu ar putea rămâne în sistem dacă s-ar organiza licitații. Aștept cu interes să sesizeze CCR să văd cum justifică faptul că țin pe trasee vehicule care nu corespund tehnic sau care să ia copii dacă nu plătesc bilet. Atacarea la CCR este o modalitate de a tergiversa", a declarat Ludovic Orban.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.