Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

BREAKING: CSM a SUSPENDAT judecata acțiunii disciplinare a procurorului din cazul Caracal, Ovidiu Popescu

Inquam Photos / Octav Ganea
procuror Cristian Ovidiu Popescu

Secția pentru procurori a CSM a suspendat judecata acțiunii disciplinare a procurorului Ovidiu Popescu, cel care nu ar fi permis polițiștilor să intre în casa lui Gheorghe Dincă. Judecata a fost suspendată până când va fi soluționat dosarul penal de la SIIJ, conform Mediafax.

„Suspendă judecata cauzei privind acțiunea disciplinarp formulată de Inspecția Judiciară față de Popescu Cristian Ovidiu, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Jidecătoria Caracal, până la soluționarea în mod definitiv a cauzei ce formează obiectul dosarului nr. 2204/P/2019 al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - SIIJ”, se arată în minuta Secției pentru procurori.

Decizia poate fi atacată.

Cristian Popescu a fost pus sub acuzare, la începutul lunii septembrie, de către procurorii Secției de anchetă pentru abuz în serviciu în legătură cu intervenția în cazul Alexandrei Măceșanu. Acesta nu ar fi permis polițiștilor să pătrundă în casa lui Gheorghe Dincă, la percheziții, până la ora 6 dimineața.

Ulterior, Inspecția Judiciară a demarat o cercetare disciplinară, transmisă către Secția pentru procurori, pentru a decide asupra acesteia. La ședința de miercuri, procurorii CSM au suspendat judecata cercetării disciplinare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.