Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban și-a luat consilier un politician cu multe probleme penale

Ionel Chiriţă

Premierul interimar Ludovic Orban a decis acordarea calităţii de consilier onorific al prim-ministrului, pe probleme de administraţie publică locală, lui Ionel Chiriţă.

În decizia publicată marţi în Monitorul Oficial se precizează că activitatea lui Ionel Chiriţă este neremunerată. Chiriță este unul dintre cei mai controversați politicieni din Constanța, el având mai multe dosare penale în care a fost acuzat de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi spălare de bani și că ar fi furat documente din Primăria Hârșova, unde a fost primar. El este și preşedinte executiv al Asociaţiei Oraşelor din România (AOR).

Citește și: Klaus Iohannis, despre activitatea MAI: Deficiențe de ordin managerial, de coordonare și chiar lipsă de profesionalism, în contextul unor situații precum cazul Caracal sau evenimentele din 10 august 2018

Tot marţi, Orban a decis numirea lui Alin-Bogdan Drăgulin în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate.

Drăgulin îl va înlocui pe Dumitru Enache, eliberat din funcţia funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Arii Naturale Protejate printr-o altă decizie a premierului interimar.

Citește și: După demersul făcut de Dumitru Coarnă, încă un sindicat reacționează: În acest caz, absolut toate funcțiile trebuie egalizate la nivel maxim .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.