Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban și ministrul Economiei, în vizită la un om de afaceri favorit al liberalilor

gov.ro
Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban și ministrul Economiei, Virgil Popescu, participă joi, 23 iulie, la inaugurarea Hotelului Amfiteatru din Constanța.

Citește și: În ciuda scandalului URIAȘ, Guvernul merge înainte: a fixat calendarul pentru alegeri

Hotelul Amfiteatru este deținut de omul de afaceri Mohammad Murad, candidat pentru funcția de primar la alegerile locale din toamnă. Murad a anunțat că urmează să candideze independent, dar este cunoscut faptul că este un apropiat al PNL. De asemenea el declara: „Sunt candidat, dar nu sunt al unui partid, momentan. Dacă se schimbă lucrurile în PNL, s-ar putea să fiu. Voi candida sigur. Momentan sunt independent şi voi anunţa paşii şi proiectele următoare când voi inaugura complexul.”

Citește și: INSP, mesaj alarmant după numărul mare de cazuri: 'Măsurile de bază sunt singurele instrumente cu care putem preveni transmiterea virusului'

Interesant este și faptul că Mohammad Murad nu a avut mereu cuvinte de laudă la adresa premierului Ludovic Orban. Declarația lui venea în contextul în care se vorbea despre deschiderea hotelurilor și restaurantelor: „Vă spun informaţii din interiorul Guvernului: premierul şi ministrul Marcel Velea au fost de acord să deschidem. Dar Nelu Tătaru (ministrul Sănătăţii) şi Raed Arafat nu. Şi nimeni nu se pune acum cu medicii. Le place să fie la comandă, dar nu vor câştiga nimic dacă amână deschiderea cu 2 săptămâni, decât dacă se inventează un vaccin între timp. Ludovic Orban, în viaţa lui nu a avut un angajat, nu a dat un salariu. Eu am 10 meserii pe care ştiu să le fac dacă nu mai sunt patron, dar el nu ştie să facă nimic, dacă nu mai e premier”, spunea Mohammad Murad.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.