Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban spune că prestaţia Laurei Codruța Kovesi a fost una extrem de echilibrată: 'A convins mulţi români de partea cui este adevărul'

Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban asociere opozitie

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, consideră că procurorul-şef al DNA, Laura-Codruţa Kovesi, a clarificat miercuri, în faţa presei, cu multe argumente, aspecte din activitatea instituţiei pe care o conduce şi a convins pe foarte mulţi români "de partea cui este adevărul".

"Această ieşire a fost absolut necesară, pentru că a existat o clară inegalitate de tratament în ceea ce priveşte comunicarea publică. Doamna Kovesi a fost tocată zi de zi, de doi ani şi ceva, în media (...), încercându-se să i se pună în cârcă lucruri care nu au nicio legătură cu activitatea domniei sale. A făcut necesară această ieşire şi ieşirea a fost extrem de convingătoare şi clarificatoare în ceea priveşte toate ciorbele reîncălzite pe care le servesc seară de seară nişte oameni care nu au în cap decât un singur lucru, şi anume, să distrugă DNA. (...) Prestaţia doamnei Kovesi a fost o prestaţie extrem de echilibrată, extrem de convingătoare cu multe argumente, a răspuns la orice fel de întrebare (...) Poziţia publică a doamnei Kovesi a fost o poziţie necesară, clarificatoare şi care, după părerea mea, a convins foarte mulţi români de partea cui este adevărul", a afirmat joi seară Orban la Realitatea TV.

Pe de altă parte, el a precizat că nu crede în "telejustiţie".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.