Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ludovic Orban TAIE în carne vie: Tocmai A EXCLUS 4 lideri pe care îi acuză de colaborare cu PSD

Facebook
orban ludovic

Trei primari PNL din județul Caraș-Severin au fost excluși din partid pe motiv că ar fi colaborat cu PSD și pentru că au obținut rezultate slabe la alegerile europarlamentare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Senatorul Marcel Vela, președintele PNL Caraș-Severin, a declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX, că trei primari liberali din județ au fost excluși din partid după ce au colaborat cu PSD și ar fi obținut rezultate slabe la alegerile europarlamentare.

Citește și: Un cunoscut politolog profețește dezastrul pentru USR-PLUS! Dan Barna nu-l va bate pe Klaus Iohannis

Este vorba de primarul comunei Grădinari, Ovidiu Firca, primarul orașului Moldova Nouă, Adrian Torma, care au fost excluși în timpul ședinței de miercuri a Colegiului Director Județean al PNL Caraș-Severin, precum și de primarul comunei Forotic, Ionel Romînu, căruia i-a fost retras sprijinul politic în urmă cu aproximativ o lună.

De asemenea, în timpul ședinței de miercuri urma să fie propus pentru a fi exclus din partid și primarul comunei Ramna, însă decizia a fost amânată ca urmare a unui deces în familia edilului.

Citește și: Prima ieșire în Capitală a Elenei Udrea! Cum a fost surprinsă fostul ministru al Turismului

„Primarul din Grădinari s-a înțeles cu PSD-ul de un an și ceva. Nu l-am exclus în acel moment tocmai să nu treacă la PSD. A continuat cu susținerea PSD și am considerat că este momentul să-l excludem. Primarul din Moldova Nouă, la fel, a făcut noncombat în campania electorală și a avut un rezultat, față de media județului, foarte slab. Mai sunt încă doi primari care au fost în aceeași situație cu primul. A fost exclus și primarul din Forotic de către biroul județean, în urmă cu aproximativ o lună. Mai este un primar, din Ramna, care urma să fie exclus, dar a avut o tragedie în familie și decizia a fost amânată. Toți au candidat acum trei ani pe lista PNL și acum au fost cu PSD-ul", a afirmat Marcel Vela.

Citește și: USR și PLUS s-au înțeles! Cine va intra la rupere la Klaus Iohannis .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.