Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Lui Dragnea i s-a TĂIAT DIN NAS': Cum a fost DIMINUATĂ puterea șefului PSD

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Cristian Tudor Popescu a făcut o radiografie a ultimelor evenimente care au avut loc în interiorul PSD. Jurnalistul e de părere că modificările guvernamentale de săptămâna aceasta i-au diminuat din putere lui Liviu Dragnea în cadrul partidului. "Tăierea din nas”, cum spune jurnalistul, o reprezintă numirea Rovanei Plumb în funcția de ministru.

"Are o singură semnificație această operațiune: i s-a tăiat din nas domnului Dragnea în partid. În clipa în care doamna Rovana Plumb este numită ministru în acest guvern, după ce a fost ținută pe dinafară – vă amintiți privirea ei, în spate, în timp ce era prezentat domnul Grindeanu, noul prim-ministru, de către domnul Dragnea”, a spus Cristian Tudor Popescu.

Citește și: Traian Băsescu, acuzaţii fără precedent la adresa lui Klaus Iohannis: 'Este foarte prost sfătuit'

Jurnalistul a amintit că Rovana Plumb a concurat cu Liviu Dragnea pentru șefia partidului după plecarea lui Ponta, iar Liviu Dragnea a câștigat cu o mare majoritate.

"Prezența doamnei Rovana Plumb în Guvern este tăierea din nas a domnului Dragnea, care căpătase proporții colosale în partid. Cum se spune, nu i se mai ajungea cu prăjina la el. I s-a redus din elanul ceaușist pe care îl avea de a fi șef absolut – a și fost, pentru scurtă vreme – după alegeri. CU această remaniere i se spune: băi, nu poți să-ți pui în Guvern chiar toți lacheii, mai venim și noi de la partid cu alte persoane”, a adăugat Cristian Tudor Popescu.

Noii miniștri din Guvernul Sorin Grindeanu au depus astăzi jurământul. Este vorba despre Tudorel Toader la Justiție, Mihai Tudose la Economie, Alexandru Petrescu la IMM-uri și Rovana Plumb la Fonurile Europene.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.