Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique, după victoria Barcelonei cu PSG: 'Am jucat la totul sau nimic'

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Antrenorul echipei FC Barcelona, Luis Enrique, a declarat după victoria senzațională cu 6-1 în fața formației Paris Saint-Germain, miercuri seara, în Liga Campionilor, că a fost o victorie a credinței, într-un meci jucat de echipa sa la ''totul sau nimic''.

''A fost o seară dificil de explicat în cuvinte. A fost un film de groază, un film de suspans, cu un Camp Nou cum l-am văzut de puține ori. Atitudinea jucătorilor a fost excepțională, au acceptat riscurile, o infinitate de riscuri. A fost o victorie a credinței. Credință, pentru că în ciuda primelor două goluri marcate au fost spectaculoși în apărare. Am jucat la totul sau nimic'', a declarat tehnicianul după meci, citat de AFP.

''Am riscat totul, dar a meritat până la urmă, pentru că am trăit finalul meciului cum vedem uneori în fotbal'', a subliniat antrenorul catalanilor.

Citește și: Ce a scris presa internațională despre calificarea istorică a Barcelonei

''La pauză am discutat să marcăm și golul al treilea pentru a-i pune în mai mare dificultate, am făcut-o, dar a venit și golul lor. Și publicul și-a păstrat încrederea. De pe Camp Nou, în mod obișnuit toate lumea pleacă înainte de final cu zece minute. De data aceasta, nu a plecat nimeni. Iar cei care au făcut-o au ratat o seară unică. Este un sport unic. Un copil prezent pe Camp Nou în această seară nu va uita niciodată această noapte'', a mai spus Luis Enrique, conform Agerpres.

''Ca antrenor sunt încântat că am trăit acest lucru, mai ales după ce s-a petrecut în meciul tur. Cheia meciului a fost încrederea arătată de echipă. La 3-1 calificarea era pierdută, dar jucătorii au insistat, am marcat al patrulea, al cincilea (gol) și am trimis și portarul pentru a încerca să marcheze. Iar publicul a avut un comportament incredibil'', a completat Luis Enrique.

Antrenorul a aruncat și săgeți către rivalele Barcelonei: ''Mergem în sferturi și asta nu face plăcere altor echipe. Când ești printre favorite, toată lumea speră să fii eliminată. Trebuie să înveți din erori și să fii ambițios''.

În legătură cu felul în care s-a bucurat pentru golul calificării, Luis Enrique a spus: ''Am lăsat câteva meniscuri pe teren, dar a meritat. Vreau să dedic acest meci celor care au avut încredere în noi după înfrângerea din tur''.

FC Barcelona a reușit o calificare de senzație în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, miercuri seara, pe Camp Nou, după o victorie incredibilă cu scorul de 6-1 (2-0) în fața formației Paris Saint-Germain, care câștigase cu 4-0 în turul optimilor.

Barca s-a impus prin golurile marcate de Luis Suarez (3), Layvin Kurzawa (40, autogol), Lionel Messi (50 — penalty), Neymar (88, 90+1 — penalty) și Sergi Roberto (90+5), respectiv Edinson Cavani (62).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.