Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique este noul selecţioner al Spaniei

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Tehnicianul spaniol Luis Enrique este noul selecţioner al Spaniei, a anunţat Federaţia Spaniolă de Fotbal (RFEF). El a semnat un contract pe doi ani, scrie news.ro.

În vârstă de 48 de ani, Enrique a mai antrenat Roma şi Celta Vigo, înainte de a prelua echipa FC Barcelona, în mai 2014. El a părăsit formaţia catalană la finalul sezonului 2016/2017, după ce a câştigat două titluri în campionat, trei trofee ale Cupei Spaniei, Supercupa Spaniei, Liga Campionilor, în 2015, Supercupa Europei şi Cupa Mondială a cluburilor, ultimele două trofee tot în 2015.

Ca jucător, el a evoluat la Sporting Gijon, Real Madrid şi FC Barcelona, adunând 62 de prezenţe în prima reprezentativă spaniolă.

Citește și: Sportivii români au reuşit trei clasări pe podium în finalele pe aparate la Cupa Mondială de gimnastică artistică de la Mersin

Luis Enrique îl înlocuieşte pe Fernando Hierro, care s-a retras după ce a pregătit echipa în Rusia, la Cupa Mondială, competiţie la care Spania a ieşit încă din optimi.

Hierro fusese numit în grabă de federaţia spaniolă, care l-a demis pe Julen Lopetegui pentru faptul că a negociat şi a semnat un contract cu Real Madrid fără să anunţe RFEF.

Fernando Hierro era director sportiv înainte de a deveni selecţioner, dar el nu va se va întoarce pe acest post.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.