Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique s-ar putea întoarce la cîrma naționalei Spaniei, la Campionatul European 2020

www.agerpres.ro
Luis Enrique

Robert Moreno a pregătit, ca antrenor, ultimele meciuri ale Spaniei din preliminariile Campionatului European 2020, dar nu va sta pe banca selecționatei și la turneul final, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Presa iberică anunță că el va fi înlocuit, iar cele mai mari șanse să vină în locul său le are chiar fostul selecționer, Luis Enrique. Acesta din urmă a renunțat la post din cauza unei probleme delicate în familie, dar se pare că este dispus să se întoarcă. Pauza l-a făcut să își mai revină, iar jurnalistul spaniol Isaac Fouto a anunțat:

”Robert Moreno nu va sta pe bancă la următorul Campionat European. Principalul candidat care îl va înlocui este Luis Enrique.”. De altfel, înaintea meciului de la București dintre România și Spania, Robert Moreno spunea: ”Este o situație recentă și trebuie să respectăm asta, dar dacă Luis Enrique decide ca să se întoarcă într-o zi, atunci eu sunt încântat să dau un pas în spate și să lucrez din nou cu el. Luis este prietenul meu și asta contează mai mult decât orice alt proiec. Pe mine mă bucura situața de dinainte.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

Sunt trei conferințe de presă pe care mi le-aș fi dorit să nu le am niciodată: cea de dinaintea meciului cu Malta, cea în care am fost prezentat oficial și cea de azi.” .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.