Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique spune că se va baza pe Sergio Busquets la Euro 2020, deși are COVID

Sergio Busquets

Selecţionerul naţionalei de fotbal a Spaniei, Luis Enrique Martinez, a declarat joi că mijlocaşul Sergio Busquets, care duminică a fost testat pozitiv la Covid-19, "va fi cu siguranţă pe lista" pentru EURO 2020, transmit AFP şi EFE.

Busquets este "unul din liderii echipei", a spus Luis Enrique. Potrivit lui, fotbalistul este "asimptomatic", se simte "foarte bine" şi se poate antrena, scrie agerpres.ro.

În primul său meci de la EURO 2020, luni, la Sevilla, împotriva Suediei, Spania ar putea conta pe fundaşul central Diego Llorente. Acesta a fost testat negativ la Covid-19, după un prim test pozitiv, în urma căruia fusese plasat în izolare.

"Jucătorul va fi supus din nou unor teste PCR joi şi vineri. Dacă rezultatul negativ este confirmat, Diego Llorente va relua antrenamentele (...) vineri după-amiază", a indicat Federaţia spaniolă de fotbal (RFEF) într-un comunicat.

După ce au fost anunţate testele pozitive ale lui Busquets şi Lorente, guvernul de la Madrid a decis vaccinarea de urgenţă a componenţilor naţionalei Spaniei înainte de EURO 2020.

Luis Enrique a întărit "bula paralelă" cu unsprezece internaţionali sub 21 de ani, crescând astfel la 17 numărul fotbaliştilor care se antrenează separat de lotul convocat iniţial pentru EURO 2020, după apariţia celor două cazuri de infectare cu Covid-19.

Spania îşi va începe campania de la EURO 2020 pe 14 iunie la Sevilla, împotriva Suediei, o altă echipă care a anunţat două cazuri pozitive la Covid-19, înainte de a înfrunta Slovacia şi Polonia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.