Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Enrique susține că reprezintă mai mult decât Xavi stilul de joc al Barcelonei

www.agerpres.ro
Luis Enrique

La șapte ani după ce a orchestra una dintre cele mai faimoase reveniri din fotbalul european, Luis Enrique se află acum pe banca adversă. PSG și Barcelona se întâlnesc din nou, în sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

„Este un joc complet diferit pentru mine, dar m-am mai confruntat cu ei, atât ca jucător, cât și ca antrenor", a explicat fostul tehnician blaugrana în conferința de presă de marți.

„Povestea mea de dragoste cu Barcelona datează de mulți ani, dar profesia mea este pe primul loc", mai spune Luis Enrique, citat de GetFootball.

Totuși, întrebat dacă ar putea folosi mâine seară cunoștințele din interior, Luis Enrique a precizat că încă nu s-a confruntat cu Xavi pe bancă. „L-am cunoscut ca și coechipier, ca jucător al meu, dar nu ca antrenor. Cunosc foarte bine clubul, dar nu știu dacă va fi un avantaj".

Răspunsul managerului a fost însă mai categoric, când, fără nicio urmă de ironie, a afirmat că întruchipează mai bine stilul de joc al catalanilor decât omologul său.

„Fără îndoială, sunt eu. Nu este o părere, uitați-vă la statistici, în ceea ce privește posesia, ocaziile, presingul, trofeele... Alții ar putea avea o părere diferită, dar cu siguranță sunt eu."

Pentru fostul selecționer al Spaniei, învingerea blaugrana este considerată o sarcină dificilă. Nimeni nu poate spune că această echipă a Barcelonei este slabă, este puternică. Se descurcă bine în atac, au jucători buni și sunt un club cu multă experiență, având deja cinci titluri câștigate. Nu este ușor, dar mă simt motivat".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.