Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luis Suarez, despre plecarea de la FC Barcelona: M-a deranjat că mi-au spus că sunt bătrân şi nu mai pot juca la un nivel înalt

AS English - Diario AS
Luis Suarez

Atacantul Luis Suarez a povestit pentru France Football că a fost deranjat atunci când oficialii de la FC Barcelona i-au transmis că nu mai au nevoie de serviciile lui şi că este prea bătrân ca să mai poate juca la o mare echipă, potrivit news.ro.

“Ce m-a deranjat cu adevărat este că mi-au spus că sunt bătrăn şi că nu pot juca la nivel maxim la o echipă mare. Asta m-a deranjat tare. Pur şi simplu nu au mai contat pe mine. Nu m-au mai vrut. Meritam mai mult respect. Dacă nu aş fi demonstrat nimic la Barcelona, aş fi înţeles, dar am marcat 20 de goluri pe sezon şi mereu am avut statistici bune, doar Messi era mai bun“, a declarat Suarez.

Citește și: BREAKING SURSE Proiectul rețelei electrice de la Spitalul Neamț NU A AVUT AVIZE iar inginerul pentru instalațiile de oxigen și aer comprimat e „AMNEZIC”

El a mai spus că i-a fost foarte greu să se mute de la Barcelona la Madrid, după şase ani şi în "mijlocul pandemiei". "Familia mea avea viaţa ei la Barcelona. A fost greu să le explic copiilor mei că trebuie să se despartă de prietenii lor", a mai spus el.

Suarez a explicat că ceea ce l-a ajutat să îşi arate cel mai bun nivel a fost forţa mentală: "Este foarte important să fii puternic şi să simţi că totul este alături de tine pentru a trece peste situaţiile dificile".

În vârstă de 34 de ani, Suarez este în lotul echipei Atletico pentru meciul cu Chelsea, de marţi seară, de la ora 22.00, de pe Arena Naţională.

Citește și: Cel mai INCOMOD martor este chemat să VORBEASCĂ în dosarul legat de 'insula lui Dragnea' - Senatorul Cazanciuc este așteptat la Tribunal

El a fost transferat de la FC Barcelona la Atletico în septembrie 2020.

Suarez a plecat de la FC Barcelona, după şase sezoane, în care a marcat 198 de goluri în 283 de meciuri şi a pasat de 109 ori decisiv. El a câştigat 13 trofee, patru titluri de campion al Spaniei, patru în Cupa Spaniei, două în Supercupa Spaniei şi câte unul în Liga Campionilor, Supercupa Europei, Cupa Mondială a cluburilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.