Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

UPDATE Cel mai INCOMOD martor este chemat să VORBEASCĂ în dosarul legat de 'insula lui Dragnea' - Senatorul Cazanciuc este așteptat la Tribunal

facebook
Robert Cazanciuc

UPDATE: Senatorul Robert Cazanciuc a ajuns, marți, la Tribunalul București unde a fost citat ca martor în dosarul fostului vicepremier Sevil Shhaideh.

Tribunalul București reia, marți, dezbaterile în dosarul în care fostul vicepremier al României, Sevil Shhaideh, este judecat pentru fapte de mare corupție privind modalitatea în care a fost trecut domeniul Belina de la Apele Române la Consiliul Județean Teleorman, pe vremea când instituția ultim menționată era condusă de Liviu Dragnea.

Citeşte şi: Cel dintâi PAZNIC al insulei Belina a divulgat tot ce știa despre secretele locului - Ce detalii a oferit judecătorului în dosarul de corupție

Instanța se află în continuare la faza audierii martorilor din dosar, la termenul de marți fiind programați senatorul Robert Cazanciuc și fostul premier al României, Victor Ponta.

Surse judiciare informează pentru STIRIPESURSE că senatorul se va prezenta la ora 11 la instanță însoțit de un cadru SPP, conform regulamentelor existente, în vreme ce Victor Ponta, al doilea martor de marți, va absenta, el nefiind prezent în țară.

Citeşte şi: Judecătorul din dosarul Belina DESCHIDE RANA lui Dragnea - Vasile Dâncu și șefii din Tel Drum pe lista pentru audieri

Robert Cazanciuc este chemat de instanță să explice de ce ministerul pe care îl conducea în anul 2013, a avizat negativ, primul proiect de HG privind trecerea insulei Belina de la Apele Române la Cj Teleorman.

Proiectul de HG nu a trecut de Ministerul Justiției la acea vreme și nici de Ministerul Finanțelor, ambele instituții smenalând practiv nelegalitatea procedurii reglementată prin HG și nu prin Lege.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.