Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luka Modric: 'Problema noastră nu este arbitrul sau VAR. Altele sunt problemele noastre'

Luka Modrici

Real Madrid suferă după eşecul suferit în faţa celor de la Real Sociedad. Pierderea celor trei puncte nu este singurul lucru dureros pentru galactici, scrie Mediafax.

În minutul 65 al pertidei jucată pe Santiago Bernabeu, Vinicius Junios a fost faultat în careu de portarul oaspeţilor, Geronimo Rulli, însă arbitrul a lăsat jocul să continue. Centralul a preferat să nu apeleze la VAR şi a considerat că nu a fost o fază care cerea penalty.

La finalul meciului, încheiat 0-2, tehnicianul Santiago Solari nu a rămas indiferent cu privire la întâlnirea celor doi jucători în careul lui Real Sociedad.

"Noi nu vorbim niciodată de arbitri şi înţelegem că pot să apară şi greşeli. De aceea a fost introdus VAR-ul, pentru a elimina incertitudinile. Toţi suntem oameni şi putem să comitem erori, este de înţeles.

Ceea ce este de neînţeles este că ai la dispoziţie metoda de a îndrepta o eroare şi nu apelezi la ea", a spus antrenorul galacticilor.

Citește și: Nadia Comăneci, alături de vedete ale cinematografiei, la Golden Globes Awards - FOTO

"Balonul de Aur", Luka Modric, a vorbit şi el după eşecul care o situează pe Real Madrid pe locul cinci în La Liga, la 10 puncte de liderul Barcelona. Potrivit mijlocaşului croat, centralul ar fi trebuit să apeleze la arbitrajul video, dar fotbalistul nu dă vina pe acesta.

"Mulţi dintre noi nu suntem la nivelul nostru obişnuit, nu putem să facem câte o prostie la fiecare început de meci

Trebuie să vorbim clar între noi, nu este vorba de noroc. Avem ocazii, dar mingea nu intră în poartă. Sunt motive care explică de ce lucrurile nu merg bine.

Problema noastră nu este arbitrul sau VAR, dar acestea nici nu ne-au ajutat. Altele sunt problemele noastre.

Arbitrul mi-a spus că i s-ar fi spus de sus că nu a fost penalty. Mi se pare incredibil că ei nu au verificat, dar asta este, în Spania există o confuzie cu acest VAR, iar în cea ce priveşte Madrid-ul se pare că este vorba de frică, dar nu vreau să mai vorbesc despre acest lucru", a spus la finalul partidei, Luka Modric, potrivit as.com

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.