Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lula consideră că Neymar îl susţine pe Bolsonaro pentru că îi este teamă, fiind motivat de aspectul problemelor sale fiscale

Luiz Inacio Lula da Silva, candidat la alegerile prezidenţiale din Brazilia, a declarat, marţi, că Neymar îl susţine pe actualul şef de stat Jair Bolsonaro pentru că are temeri legate de problemele sale fiscale, informează AFP, potrivit news.ro.

“Neymar are dreptul să aleagă pe cine vrea ca preşedinte. Cred că el se teme că dacă eu câştig alegerile voi afla ce i-a iertat Bolsonaro în ceea ce priveşte datoria sa constând în impozitul pe venit. Cred că de aceea se teme de mine”, a spus Lula râzând, atunci când a fost întrebat la un podcast pe YouTube dacă l-ar fi vrut de partea sa pe starul brazilian. “Este evident că Bolsonaro are o înţelegere cu tatăl lui Neymar. Acum, el are probleme fiscale în Spania”, a adăugat fostul preşedinte, făcând referire la deciziile favorabile obţinute de jucător într-un caz de evaziune fiscală în Brazilia şi la procesul de la Barcelona legat de nereguli la transferul fotbalistului la FC Barcelona în 2013.

Lula a obţinut în primul tur al aalegerilor prezidenţiale, la 2 octombrie, 48 la sută din totalul voturilor, cu cinci la sută mai mult decât Jair Bolsonaro. Turul doi al alegerilor va avea loc la 30 octombrie.

Înaintea primului tur, Neymar şi-a arătat public susţinerea pentru Bolsonro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.