Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lumea întreagă, în stare DE ȘOC după atacul din Manchester: COMEMORĂRI pe tot globul

Twitter.com
Pray for Manchester

La aproape două zile de la atentatul produs la Manchester, la finalul unui concert la care asistaseră mii de copii şi de adolescenţi, întreg mapamondul este încă în stare de şoc după ce 22 de oameni și-au pierdut viața şi alţi 59 au fost răniți. Mii de oameni din Manchester au decis să sfideze pericolul şi s-au adunat în centrul oraşului, pentru o impresionantă ceremonie în onoarea victimelor. Momente de reculegere în memoria celor 22 de oameni ucişi luni seară au fost ţinute la Palatul Buckingham, dar şi în Congresul Statelor Unite şi în Consiliul de Securitate al ONU.

Victimele atentatului de la Manchester au fost comemorare la Palatul Buckingham, la sediul ONU, la Washington şi Paris. Omagii au venit atât din lumea filmului, cât şi din cea a sportului, potrivit Digi24.ro.

Citește și: Marea Britanie schimbă nivelul de ALERTĂ TERORISTĂ: A urcat la CRITIC, ultimul

Marea Britanie a crescut nivelul de alertă teroristă la critic, cel mai mare posibil, pentru prima oară în zece ani, a anunţat premierul Theresa May. Acest lucru înseamnă că autorităţile consideră iminent un nou atentat.

Nivelul critic aduce cu sine şi măsuri extreme de securitate: câteva sute de soldaţi vor fi mobilizaţi pentru a proteja obiectivele publice importante, alături de poliţişti înarmaţi. Evenimentele la care participă numeroase persoane vor primi autorizări speciale.

Citește și: Anunț BOMBĂ: Ce putere mondială s-ar afla ÎN SPATELE recentului atac cibernetic global

Măsura trecerii la nivelul maxim de alertă a fost decisă după ce poliţia nu putut confirma că teroristul de 22 de ani care s-a aruncat în aer la Manchester a lucrat singur.

"Este o posibilitate pe care nu o putem ignora, că un grup mai mare de indivizi are legătură cu acest atac. Nivelul de pericol trebuie crescut, pe moment, de la sever la critic. Asta înseamnă că un nou atac ar putea fi iminent”, a spus premierul Theresa May.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.