Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lumea vedetelor şi a modei se reuneşte în cadrul galei Muzeului Metropolitan din New York

New York Times
Metropolitan Museum

Unul dintre cele mai populare evenimente de pe planetă: lumea vedetelor şi a modei se reuneşte luni seară în cadrul galei Muzeului Metropolitan din New York, o paradă extravagantă a vedetelor pentru o seară filantropică, după două ediţii amânate de pandemie, relatează AFP.

În cadrul Galei Met va fi din nou un val de imagini cu vedete îmbrăcate de branduri importante, în ţinute şic, glamour, neplauzibile sau purtătoare de mesaje politice, pe treptele Muzeului Metropolitan de Artă.

Codul vestimentar 2022 al acestui eveniment printre cele mai selective de pe planetă? ''Gilded Glamour'', cuvinte care se referă la ''Gilded Age'', epoca de aur americană de la sfârşitul secolului al XIX-lea.

Pentru ediţia din 2021, mutată în septembrie din cauza pandemiei - după o anulare totală în 2020 - spectacolul a fost susţinut de cântăreaţa americană Billie Eilish, transformată în Marylin Monroe cu păr blond platinat şi o rochie cu o trenă de culoare piersică Oscar de la Renta, potrivit Agerpres.ro.

În pură tradiţie filantropică americană, seara, care are loc în prima zi de luni a lunii mai, este destinată finanţării departamentului de modă al Muzeului Metropolitan (The Costume Institute) şi coincide cu expoziţia anuală majoră, prezentată dimineaţa presei în faţa soţiei preşedintelui Statelor Unite, Jill Biden. Anul acesta va fi prezentată o ''Antologie a modei'' americane, o retrospectivă care începe în secolul al XIX-lea.

Printre invitaţi se află Beyoncé, Justin Bieber sau Lil Nas X, poetul Amanda Gorman, Emma Chamberlain, surorile Williams, Sharon Stone şi chiar Elon Musk.

Chiar şi invitat, biletul pentru eveniment este scump: 35.000 de dolari pentru un loc la cină, 200.000 până la 300.000 de dolari masa plătită de un mecena, conform cifrelor neoficiale din 2021. Adică în total peste 16 milioane de dolari, potrivit estimărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.