Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile

Meteo Radar
Luna plina

Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme. Luna plină în noiembrie poartă o energie semnificativă pentru introspecție și reevaluare.

Această facă lunară simbolizează activitatea sporită a nativilor care vor să facă o schimbare în viața lor. Luna plină îi ajută pe nativi să reflecte asupra aspectelor ascunse din viața lor, permițându-le să elibereze energia care le împiedica creșterea.

Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023

Luna Plină în Gemeni îi încurajează pe nativi să reflecte asupra ritmului lor grăbit din viață. De multe ori nativii pierd din vederea bucuria lucrurilor mărunte din viața lor. Această fază lunară poate afecta zodiile care nu sunt pregătite să-și asculte inima și sufletul. Luna Plină ar putea să ofere o înțelegere mai precisă a influenței sale asupra vieții.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Pentru Berbeci este o perioadă în care își reevaluează prieteniile. Aceștia trebuie să privească cu atenție în jurul lor și să stabilească ce anume contează cu adevărat. Luna Plină îi încurajează pe Berbeci să-și redefinească ideea de „familie pe care o alegi”. Acești nativi vor putea să-și seteze limite mult mai clare și să înțeleagă care valori sunt cu adevărat importante pentru ei.

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Luna Plină în Gemeni îi face pe Tauri să pună mai mult accent pe posesiunile materiale, pe veniturile pe care le au și pe locul de muncă pe care și-l doresc. Este o perioadă în care Taurii simt nevoia să se afirme financiar.

Sentimentele de entuziasm se activează atunci când Taurii cheltuie sume mari de bani. Aceștia trebuie să-și facă un buget dacă nu vor să ajungă în pierdere.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Această Lună Plină te încurajează să strălucești și să renunți la micile temeri care te țin pe loc. Este momentul să recunoști faptul că ești o femeie puternică. Fericirea și succesul tău depind de puterea ta de a înțelege că ești singura care poate face o schimbare. E momentul să-ți îmbrățișezi slăbiciunile și să le transformi în puncte forte.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Luna Plină în Gemeni are un impact pozitiv asupra ta. Această perioadă te va face să fii mult mai atentă la familie și cei apropiați. Vei crea legături mai puternice, bazate pe sentimente sincere și autentice. Abilitatea ta de a transforma provocările în oportunități te va ajuta să strălucești și de această dată.

Leu: 23 iulie – 22 august

Este o perioadă plină de entuziasm pentru tine. Ai parte de multe oportunități și reușești să-i inspiri pe cei din jurul tău. Te vei implica mult mai mult în proiectele de echipă și îți vei asumă rolul de lider. Este o perioadă în care vezi schimbări importante în ceea ce privește stimă de sine.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Forța ta interioară este de-a dreptul impresionantă în această perioadă. Luna Plină în Gemeni are un impact pozitiv asupra ta. Cea mai mare parte a timpului va fi marcată de motul în care colaborezi cu oamenii din jurul tău. Proiectele prind mai repede contur atunci când îți unești forțele cu oameni la fel de dedicați ca tine, arată YourTango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Această Lună Plină îți oferă oportunitatea de a explora mai mult interiorul sufletului tău. Este o perioadă de introspecție, înc are pui mai mult accent pe sentimentele pe care le trăiești. Încearcă să îmbrățișezi provocările din această perioadă și să te accepți așa cum ești.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna Plină în Gemeni îți luminează calea și te face să fii mult mai implicată în relațiile pe care le ai cu ceilalți. Această perioadă este despre parteneriatele de lungă durată. Iubirea dăinuiește în jurul tău și te face să radiezi. Este un moment oportun pentru a discuta chestiuni personale cu partenerul de viață.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 te face să fii mult mai aventuroasă. Este momentul să-ți deschizi sufletul și să îl lași să fie inundat cu entuziasm și dorința de a trăi. Această perioadă e marcată de schimbări importante. Sufletul tău se metamorfozează, iar tu descoperi noi laturi pe care abia aștepți să le explorezi în profunzime.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Această perioadă te va împinge să fii mult mai atentă al rutina ta zilnică. S-ar putea să te confrunți cu unele probleme de sănătate, scrie Astrology.com. Ar fi bine să-ți rezervi timp pentru odihnă și să încerci să iei lucrurile mai ușor.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Sub influența acestui eveniment astrologi vei simți o presiune și mai mare de a te apropia de partenerul de cuplu. Simți nevoia de intimitate, iar acest lucru te face să fii mult mai tandră și mai sensibilă. Vei învăța lecții importante despre ceea ce înseamnă dragostea cu adevărat.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt influențați în mod direct de Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Acești explorează noi laturi ale sufletului lor și învață să se înțeleagă în profunzime. Aceștia sunt mult mai atenți la nevoile celorlalți și învață să se apropie de persoanele care le vor binele.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.