Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luna Plină și Eclipsa de lună - 25 martie: Atenție la acțiunile întreprinse, influență imensă pentru viitoarele două decenii

Freepik.com
Luna plina, eclipsa de luna

Prima lună plină a primăverii din 2024 va fi foarte neobișnuită. În timpul ei, va fi posibil să se observe o mică lună - satelitul Pământului se va îndepărta pentru a doua și ultima oară în acest an de planetă. Remarcabil este faptul că în momentul lunii pline va avea loc și prima eclipsă de lună a acestui an.

Eclipsa de lună din 25 martie deschide sezonul de eclipsă al primăverii din 2024 și accentuează principiul semnului Balanță - relațiile sociale, parteneriatele, colaborarea, precum și orice uniuni oficiale, căsătorii, inclusiv. Eclipsa de primăvară a acestui an va schimba viața reprezentanților zodiilor Cardinale - Berbeci, Rac, Balanțe, Capricorni.

Eclipsa de lună va avea loc pe 25 martie în gradul 5 al semnului Balanță la ora 09:13, pe Nodul Descendent al Lunii, care poate fi numit "eliberare", relatează astrologul Marina Scadi. În eclipsa de lună, Luna nu este prezentă, iar rolul luminii nocturne este jucat de Soare. Eclipsa de lună poate fi caracterizată ca o eclipsă a Sufletului - nu există Lună și este mult Soare. Luna reprezintă interiorul, ascunsul, emoțiile, intuiția. Soarele reprezintă Conștiința, claritatea, voința, personalitatea, exteriorul, demonstrația.

Eclipsa de lună, mesaje importante pentru Berbec, Rac, Balanță, Capricorn

 

În eclipsa de lună, există o lipsă de emoții, dificultăți în manifestarea intuiției, goliciune în lumea interioară. Ego-ul rănit este compensat de abundanța de voință, de demonstrarea calităților evidente. Putem să ne manifestăm emoțiile prin calitățile solare, ceea ce nu este natural. În zilele imediat următoare și anterioare eclipselor lunare din 25 martie, trebuie să renunțăm la vechiul, inclusiv la diferite dependențe. Trebuie să ne schimbăm atitudinea față de casă, de familie, să eliminăm blocajele în relații.

Coridorul de eclipsă de primăvară, între 25 martie și 8 aprilie, este legat de seria Saros 8 N, cu caracteristici distincte precum inventivitatea și scânteile genialității. Aceasta înseamnă că evenimentele din primăvara anului 2024 au o importanță imensă pentru voi și pun bazele pentru un interval lung de timp, cel puțin 9 - 10 ani, poate chiar 18 - 19 ani.

content-image

 

Luna plină din martie sau luna vierme

 

Tradițional, fiecare nume al lunii pline reflectă o caracteristică a lunii lunare. Indienii din America de Nord au numit luna plină din martie Luna Vierme, sau Luna Vierme. Mulți ani s-a crezut că este numită astfel din cauza viermilor de ploaie care apar în primăvară. Dar mai târziu, cercetările au descoperit o altă explicație: acest nume vine de la larvele insectelor care încep să iasă din coaja copacilor  și din alte ascunzători de iarnă în acest moment.

În timpul lunii pline există un flux puternic de energie pe care nu toți îl pot controla. Prin urmare, în acest moment, provocările frecvente sunt posibile, pot apărea conflicte din senin, explozii emoționale inexplicabile. Este important să vă amintiți acest lucru la timp și să vă opriți, iar cel mai bine este să direcționați excesul de energie către o direcție constructivă.

Timpul lunii pline este potrivit pentru anumite acțiuni. Iată ce este 'permis' să faceți: să faceți planuri, să vă gândiți la strategie; să analizați situațiile existente și să căutați soluții; să vă împăcați cu cei cu care sunteți în dispută; să finalizați treburile începute, să vă achitați datoriile, să vă îndepliniți promisiunile; să vă dedicați activităților creative.

Coridorul eclipselor, până pe 8 aprilie, deschide ușa unei noi vieți pentru următoarele două decenii

 

În coridorul de eclipsă, puteți stabili direcția corectă pentru dezvoltarea până la următorul sezon de eclipse. Gândurile pozitive sunt foarte importante în timpul eclipsei, corecțiile sunt eficiente, practicile energetice, dar dorințele trebuie să fie sincere și pasionale. Prin urmare, cu ajutorul energiei personale, putem crea un flux pozitiv puternic, deschizând ușile necesare, de aceea este foarte important să întâmpinăm eclipsa într-o stare calmă și spirituală.

În sezoanele de eclipsă, fiecare primește ce merită. Prin urmare, este necesar să fim atenți la ce se întâmplă în viața noastră, să ascultăm intuiția noastră, iar importanța cheie va fi relația noastră cu ceea ce se întâmplă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.