Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptă pentru putere la Kiev - Valeri Zalujnîi critică decizia lui Zelenski

Valeri Zalujnîi

Decizia de demitere a șefilor tuturor comisariatelor militare regionale de înregistrare și înrolare din Ucraina, prin decret al președintelui Volodimir Zelenski, a dus la probleme în organizarea mobilizării în rândurile forțelor armate ale țării, a recunoscut comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valeri Zalujnîi, într-o conversație cu jurnaliştii ucraineni.

"Erau profesioniști, știau cum să o facă (mobilizarea - nota TASS), acum nu mai sunt" - a spus el, răspunzând la întrebarea despre impactul demiterii comisarilor militari regionali asupra procesului de mobilizare din Ucraina. Afirmaţiile lui Zalujnîi sunt citate de publicația ucraineană "Strana". "În ceea ce privește mobilizarea, problema nu e că trebuie consolidată, ci (trebuie) să se revină la acele limite, la cadrul care a funcționat înainte" - a mai spus comandantul șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, într-un videoclip publicat de publicația ucraineană "Klymenko Time".

Potrivit afirmaţiilor lui Zalujnîi, armata ucraineană se confruntă în prezent cu problema înlocuirii personalului militar, care se află de mult timp în prima linie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.