Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul Alin Chirilă este noul campion european la Ultimate Challenge MMA: Românul și-a zdrobit adversarul, pe Matthew Holland, într-un minut și 30 secunde

luptator mort 2

Alin Chirilă (34 de ani) a devenit campion european la UCMMA (Ultimate Challenge MMA, o promoție mixtă de arte marțiale cu sediul în Regatul Unit), categoria 84 kilograme. Meciul a avut loc la Londra, iar românul și-a zdrobit adversarul, pe Matthew Holland, în doar 1:30 minute, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu își pune ‘Mâna dreaptă’ la bătaie! ‘Intervalul’ dat noului ministru al Muncii .

Alin, originar din Timișoara, e căsătorit și are doi băieți, iar la vârsta de 21 de ani s-a mutat în Anglia.În primii ani s-a pregătit la Academia lui Cătălin Zmărăndescu, după care Brad Pickett, luptător în UFC, a acceptat să-l antreneze. ”A văzut potenţial în mine şi a început să mă antreneze. Mi-a impus stilul său de luptă, potrivit unei persoane mai mici de statură, stil făcut celebru de Mike Tyson, care implică multe eschive.

Citește și: Dezvăluire șocantă în cazul celor doi copii și femeii care au murit la Timișoara: De câte ori s-a sunat la Salvare

M-a îndemnat să lucrez mult la corp şi la cap, să schimb nivelul. M-a avantajat, pentru că am avut adversari mai înalţi decât mine. El m-a luat după doi ani de antrenamente cu Cătălin Zmărăndescu”, spunea, conform renasterea.ro, Alin Chirilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.