Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul camerunez de MMA Francis Ngannou a confirmat dorinţa de a urca în ring cu Tyson Fury

sportune.fr
Tyson Fury

Luptătorul camerunez de arte marţiale mixte Francis Ngannou, deţinătorul centurii la categoria grea şi liber de contract cu UFC, a declarat, miercuri, într-un podcast cu un ziarist canadian, că are în plan unul sau două meciuri de box anul acesta, vizându-i ca posibili adversari pe britanicii Tyson Fury şi Anthony Joshua, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Cu puţin noroc, un astfel de meci ar putea avea loc cel mai târziu în iulie şi de cel puţin două ori anul acesta", a spus cel supranumit "Predator", în vârstă de 36 de ani, cu ocazia emisiunii MMA Hour împreună cu ziaristul Ariel Helwani.

"Instinctul meu îmi spune să boxez într-un meci profesionist. Nu ştiu deocamdată când, dar mă pregătesc pentru asta", a continuat el.

Devenit liber de contract faţă de UFC (Organizaţia americană de arte marţiale mixte), Ngannou s-a declarat încântat de noul său statut, de a putea face ce-şi doreşte, de a se putea angaja în alte evenimente.

"Nu contează care va fi adversarul meu, fie că va fi Tyson Fury (campionul WBC la categoria grea) sau Anthony Joshua (fost campion mondial al greilor), îl voi accepta pe oricare. Nu am nicio problemă să boxez", a spus camerunezul.

Operat la un genunchi în ianuarie 2022, Ngannou, al cărui contract cu UFC a ajuns la final în 2022, nu a mai luptat pentru UFC de la apărarea titlului său în faţa francezului Ciryl Gane, în ianuarie 2022. El are în palmares 20 meciuri, cu 17 victorii şi trei înfrângeri.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.