Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul Daniel Marian Sandu a pierdut meciul pentru bronz la Europenele Under-20

Sportivul român Daniel Marian Sandu a fost învins de armeanul Andranik Avetisian în meciul pentru bronz, la cat. 65 kg, la lupte libere, sâmbătă, la Campionatele Europene Under-20 de la Santiago de Compostela (Spania).

Sandu, care s-a clasat astfel pe locul cinci, fusese învins în optimi, vineri, de georgianul Goga Otinaşvili, dar sâmbătă a reuşit să se impună în recalificări în faţa italianului Paolo Pio Lumia, scrie agerpres.ro.

La cat. 61 kg, Benjamin Zalan Boejthe s-a calificat în finala pentru bronz, în care îl va întâlni, duminică, pe câştigătorul dintre germanul Dario Dittrich şi slovacul Robert Martin Meszaros. În optimi, românul l-a întrecut pe nord-macedoneanul Besir Alili, în sferturi s-a impus în faţa turcului Emre Cetin, dar a fost învins în semifinale de armeanul Levik Mikaelian.

Gigi Marian Subţirică, la cat. 74 kg, l-a învins în optimi pe Adam Magomedovitch Kakhriev, dar a pierdut sfertul de finală cu germanul Stas David Wolf şi îl va înfrunta în recalificări pe turcul Muhammed Halit Ozmus.

Bilanţul delegaţiei României este până acum de patru medalii, una de argint, Georgiana Carla Lircă (cat. 55 kg), şi trei de bronz, Georgiana Lavinia Antuca (cat. 50 kg), Maria Magdalena Panţîru (cat. 65 kg) şi Patrik Iulian Gordan (cat. 87 kg), la greco-romane.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.