Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul Iosif Alexandru Ionescu a obținut medalia de bronz la Europenele de cadeţi

dispersie.ro
lupte libere

Iosif Alexandru Ionescu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 65 kg, la lupte greco-romane, după ce l-a învins în meciul decisiv pe belarusul Zahar Ianevici. România a ajuns la patru medalii cucerite la Europenele de cadeţi.

Iosif Alexandru Ionescu a cucerit medalia de bronz în limitele categoriei 65 kg, la lupte greco-romane, după ce sâmbătă, la Samokov (Bulgaria), românul l-a învins în meciul decisiv pe belarusul Zahar Ianevici, potrivit mediafax.ro.

Vineri, Ionescu l-a învins în optimi pe ungurul Zsolt Takacs, în sferturi a trecut de lituanianul Rokas Cepauskas, dar a pierdut semifinala cu georgianul Anri Putkaradze.

O şansă la medalia de bronz are şi Iulian Vasile Lungu, la cat. 60 kg, însă trebuie să câştige, duminică, meciul cu învingătorul dintre spaniolul Pablo Manuel Gomez Munoz şi germanul Eugen Schell. Lungu l-a învins în optimi pe albanezul Ardit Zeneli, în sferturi a trecut de finlandezul Vikke Erik Tarkkio, iar în semifinale a cedat în faţa ungurului Levente Levai.

La cat. 51 kg, Constantin Lungu s-a impus în optimi în faţa turcului Ahmet Ekrem Taskinoglu, însă a pierdut în sferturi în faţa armeanului Gaspar Terterian.

Nicolaos Gavril Ignătescu a câştigat în optimile cat. 71 kg în faţa grecului Alexandros Batzakidis, însă a pierdut apoi meciul din sferturi cu armeanul Arman Melkonian.

În limitele cat. 80 kg, Florin Ionuţ Manolache a cedat în recalificări în faţa belarusului Maksim Masiukevici.

România a ajuns la patru medalii cucerite la Europenele de cadeţi, aur prin Georgiana Carla Lircă la cat. 57 kg, argint prin Alexandra Voiculescu la cat. 40 kg, bronz prin Daniel Marian Sandu, la lupte libere, în cadrul cat. 60 kg, şi bronz prin Iosif Alexandru Ionescu, la greco-romane, la cat. 65 kg.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.