Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Luptătorul irlandez din UFC, Conor McGregor: 'L-am subestimat pe Khabib Nurmagomedov'

Facebook.com/Conor McGregor
Conor McGregor

Luptătorul irlandez din UFC, Conor McGregor (31 de ani) a declarat recent că atunci când a fost învins de Khabib Nurmagomedov, l-a evaluat greșit pe luptătorul daghestanez, potrivit Mediafax.

În 2018, Conor McGregor a fost învins de Khabib, printr-o procedură de submission, în runda a patra. După ce lupta s-a încheiat, echipele celor doi luptători s-au încăierat, iar, atât Conor McGregor, cât și Khabib Nurmagomedov au fost suspendați 6 luni.

Un mare scandal stă să BUBUIE în PNL: favorit de pe lista cu miniștri din cabinetul Orban, denunțat la DNA

În luna aprilie, irlandezul și-a anunțat retragerea din artele marțiale mixte, însă, în ciuda acestui lucru, McGregor și-a exprimat dorința de a reveni în ring și de a se înfrunta din nou cu daghestanezul, în încercarea de a recuceri centura la categoria ușoară.

McGregor a participat la un eveniment organizat de unul dintre sponsorii săi și a acordat un interviu în care a declarat, conform Skysports: ”Am supraapreciat foarte tare abilitățile lui Khabib de a duce lupta la sol și, în același timp, am subapreciat abilitățile sale de combat. Așa că vom corecta aceste lucruri. Mă voi concentra mai mult pe ofensivă decât să duc lupta la sol. Cred că am câștigat clinciurile din runda a treia, dar a fost un pic prea puțin și prea târziu. De asemenea, un factor care a dus la înfrângerea mea a fost faptul că nu m-am implicat atât de mult pe cât ar fi trebuit”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.