Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Lupte aprige' pe frontul de est: Rușii avansează în patru zone, Ucraina încearcă să țină piept (ministrul adjunct al apărării)

BBC
lyman liman

'Lupte aprige' pe frontul de est: Rușii avansează în patru zone, Ucraina încearcă să țină piept (ministrul adjunct al apărării)

Forţele ruse avansează în patru zone de pe linia frontului din estul Ucrainei, unde au loc "lupte aprige", a declarat duminică ministrul adjunct al apărării din Ucraina, Hanna Maliar, transmite AFP, potrivit Agerpres.

"Inamicul avansează în sectoarele Avdiivka, Mariinka, Lyman", a scris ministrul adjunct pe Telegram. "De asemenea, avansează şi în sectorul Svatovoe".

"Situaţia este destul de dificilă", a continuat ea, adăugând că "peste tot se duc lupte aprige"

La rândul lor, a precizat Maliar, trupele ucrainene avansează cu "un succes parţial" pe flancul sudic al oraşului Bahmut, în est, precum şi în apropiere de Berdiansk şi Melitopol, în zona sudică a frontului.

În sud, ea a indicat că forţele ucrainene se confruntă cu o "rezistenţă intensă a inamicului", precum şi cu câmpuri minate, şi avansează doar "treptat".

Trupele ucrainene "acţionează în permanenţă şi fără oprire pentru a crea condiţiile unui progres cât mai rapid posibil", a mai scris Hanna Maliar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.