Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

M10 critică dur Guvernul bicefal Ponta-Oprea

monica macovei m10 agerpres

Rectificarea bugetară operată de guvernul bicefal Ponta-Oprea e iresponsabilă și electoralistă. Deși are excedent bugetar de aproape 1 miliard de euro (4,2 miliarde lei), guvernul mărește deficitul, îndatorând și mai mult generațiile viitoare, susţine partidul condus de Monica Macovei prin intermediul unui comunicat de presă.

M10 militează pentru responsabilitate şi consideră că "filosofia PSD neglijează investițiile și crește asistențialismul: 1 miliard de lei este tăiat de la infrastructură, 1,2 miliarde merg spre Ministerul Muncii. În parte, acești bani reprezintă mită electorală mascată, marca stângii. Din nou, prezentul trăiește pe spinarea viitorului. Preocupările pacientului turc și ale generalului de popotă sunt ziua de azi și alegerile de peste un an, nu dezvoltarea pe termen lung a țării".

M10 mai arată că "nu e moral să trăiești azi pe banii celor de mâine. Nu e moral să arunci pe consum bani pe care nu-i ai. Poți împrumuta doar pentru a produce mai mulți bani mâine: deficitele sunt legitime dacă finanțează investiții cu un profit potențial".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.