Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașină condusă de un adolescent de 16 ani, beat, a fost lovită de autospeciala de poliție

www.ziare.com
poliție, mașină poliție, trafic oprit

O mașină condusă de un adolescent în vârstă de 16 ani, care era beat și nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost lovită miercuri, în comuna Iancu Jianu din județul Olt, de autospeciala de poliție plecată în urmărire, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din Bobicești au pornit, miercuri, în urmărirea unei mașini care nu a oprit la semnalele acustice și luminoase folosite de către oamenii legii.

Citește și: Atenție! Legea construcțiilor ar putea fi modificată

Mașina urmărită, în care se aflau trei bărbați, a făcut brusc un viraj la stânga, la ieșirea din comuna Iancu Jianu, fiind acroșată de către autospeciala poliției.

În urma impactului au fost pagube materiale.

„Polițiștii au identificat cele trei persoane, autoturismul fiind condus de un minor, de 16 ani, din comuna Bobicești. Minorul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentrație de 0,66 mg/ Litru alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice pentru a se stabili cu exactitate alcoolemia”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit faptul că minorului i-a fost încredințat autoturismul de către unul dintre pasageri, un tânăr în vârstă de 18 ani.

Citește și: Îndemn pentru toți PSD-iștii! Rivalul lui Liviu Dragnea, semnal de mobilizare

Adolescentul este cercetat pentru conducerea unui vehicul fara permis de conducere și conducere sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

De asemenea, pasagerul este cercetat pentru încredințarea autoturismului unei persoane care nu deține permis de conducere și sub influența alcoolului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.