Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Mașina unei judecătoare a fost incendiată de iubit: Poveste de telenovele / FOTO

Mașina unei judecătoare stagiare de la Târgu Cărbunești a fost incendiată de Mădălin Cremeneanu, fiul unui cunoscut afacerist târgujian. Judecătoarea Mirela Alexandra Popescu, fiica Luminiței Popescu, rectorul Universității „Constatin Brâncuși” din Târgu Jiu, s-a iubit cu Mădălin Cremeneanu, dar aceasta l-a înlocuit tocmai cu amicul acestuia, Nicu Măroiu. De aici a pornit un adevărat scandal cu urmări mafiote.

AICI puteți vedea cum pozează domnișoara judecătoare dar și AICI

Surse susțin că tânăra judecătoare a fost tăiată la o mână, dar nu a depus plângere la Poliție. De asemenea, Cremeneanu ar fi încercat să se răzbune și pe Măroiu, încercând să-i dea foc la casă. În miez de noapte, acesta a pus foc la garajul lui Măroiu, dar a fost stins la timp, înainte de a se extinde la locuință.

Mădălin Cremeneanu, fiul lui Viorel Cremeneanu, a fost reținut aseară de polițiștii gorjeni pentru comiterea infracțiunii de distrugere, iar acum se află în fața magistraților pentru

Biezadeaua interlop a luat două sticle cu benzină şi le-a aruncat în gardul şi uşa de acces de la una din casele familiei Măroiu, aflată în centrul municipiului Târgu Jiu, acolo unde frecvent au loc petreceri, care i-a dus pe vecini în pragul disperării. Angajaţii unei firme de pază au văzut totul şi au stins repede incendiul. Cremeneanu junior a mai incendiat şi uşa de la garajul familiei Măroiu.

În poza de mai jos sunt cei doi tineri care se bat pe mâna judecătoarei

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.