Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în opoziție: oamenii lui Băsescu acuză un blat între Viorica Dăncilă și Victor Ponta

enational.ro
informatori servicii umbra negocieri

Partidele de opoziție par mai dezbinate ca oricând într-un moment în care se pregătește depunerea unei moțiuni de cenzură. Mihail Neamțu, purtător de cuvânt în campania prezidențială a PMP, îl acuză pe Victor Ponta, liderul Pro Româna, că a bătut palma cu Viorica Dăncilă și a aranjat o serie de sinecuri.

”Premierul Dăncilă și Primul-Mincinos Ponta s-au înțeles!

Viorel nu-i chiar feciorel și nici Viorica nu-i domnișorică. Fostul lider PSD și manager catastrofal al tragediei de la Colectiv, V. V. Ponta se reinventează astăzi ca lider al opoziției anti-PSD. Românii îl știu deja ca pe o creatură slinoasă a mlaștinii dâmbovițene, specializat în tertipuri și combinații amorale.

În timp ce critică Guvernul la televizor, mitomanul Ponta negociază pe la spate (și obține de la disperata Dăncilă) funcții politice și roluri administrative pentru membrii ProRomânia. Calculul e simplu: dacă Guvernul Dăncilă nu pică, Ponta are sinecurile asigurate și va putea critica opoziția slabă a PNL, USR și PMP. Dacă va trece moțiunea de cenzură, Ponta își va aroga toate meritele!

Faptul că un plagiator dovedit a impus un președinte al Comisiei pentru Educație din Parlamentul României reprezintă, în sine, un enorm scandal! Ideea că prietenul Chinei și admiratorul lui Erdogan va controla președintele Comisiei pentru Apărare este, iarăși, o bătaie de joc la adresa angajamentelor atlantiste ale României.

Farsorul grandoman minte, la nevoie, în limbaj diplomatic. Duplicitar, veninos și corupt, dottore Ponta defilează astăzi prin platourile de televiziuni pentru a convinge un public naiv că trecutul trebuie uitat, că procurorul Panait n-a murit, că monstruozitatea USL n-a existat, că amicițiile cu fugarul Ghiță n-au contat, că furtul intelectual nu s-a produs și că viitorul României poate fi construit pe nisip.”, scrie Mihail Neamțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.