Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Măcel în PNL Timiș: Nicolae Ciucă i-a cerut demisia lui Alin Nica, după ce a fost mințit pe față!

Redesteptarea
Alin Nica

E degringoladă totală în PNL Timiș, acolo unde liderul filialei județene, Alin Nica, e pus între ciocan și nicovală! Mai bine de jumătate din primarii din partid nu îl mai susțin. În vreme ce o parte din ei au amenințat că pleacă la PSD, alții spun că dacă Nica rămâne șef al PNL Timiș și în 2024, ei nu vor mai candida sub bagheta PNL Timiș. Mazilit practic de oameni din subordinea sa, Nica a mers la Parlament să discute cu Nicolae Ciucă.

Acolo însă i-a spus șefului PNL că are susținerea primarilor și că în apărarea sa poate prezenta și o listă cu semnături.

A fost mutarea fatidică pentru că lista prezentată de Nica era de acum peste un an de zile, când în PNL Timiș mocnea un alt scandal legat de fostul secretar general al guvernului Bogdan Ghelbere, exclus între timp din PNL. Ciucă s-a prins rapid că lista cu semnături de susținere nu e actuală și a tăiat în carne vie. Conform informațiilor știripesurse.ro, Ciucă i-a cerut lui Alin Nica să demisioneze de la șefia PNL Timiș, promițându-i că va fi totuși candidatul PNL la șefia CJT în 2024.

A doua varianta este ca demiterea lui Alin Nica să fie votată în BPN al partidului, unde ținând cont de majoritatea de care se bucură Nicolae Ciucă, mazilirea lui Nica ar fi o formațiune. Prezent la discuție a fost și Lucian Bode, care s-a enervat instant pe strategia aplicată de Nica.

Rămâne de văzut ce va decide Alin Nica, însă PNL Timiș pregătește o lovitură de imagine. La șefia PNL Timiș urmează să fie instalat rectorul UVT, deputatul Marilen Pirtea, unul din numele grele ale PNL Timiș, care s-a remarcat însă până acum mai mult prin cariera din mediul academic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.