Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PNL: Un lider a reclamat-o pe o senatoare liberală, la Parchet

PNL

Fostul prefect al Iaşiului, liberalul Dragomir Tomaşeschi, a anunţat, duminică, faptul că a reclamat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie nereguli în ceea ce priveşte statutul de membru PNL al senatoarei Iulia Scântei.

El a prezentat o adresă semnată de prim-procurorul Parchetului de pe lângă judecătoria Iaşi în care se menţionează că, în urma sesizării făcute, Poliţia Municipiului Iaşi a demarat cercetările pe numele fostului preşedinte PNL, Teofil Bălteanu, pentru uz de fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals, scrie agerpres.ro.

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

"Am depus o plângere la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi pe numele domnului Teofil Bălteanu, pentru falsul şi uzul de fals pe care consider că l-a făcut la candidatura doamnei senator Iuliana Scântei. În opinia mea, ocupă ilegal poziţia de senator. Ea nu a devenit membru al PNL, are o simplă cerere de adeziune. Îl acuz pe domnul Bălteanu că a falsificat o decizie a unui Birou Judeţean, din 21 octombrie 2016, care nu a fost discutată în şedinţă şi care a fost folosită la Biroul Electoral Judeţean o dată cu depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare de anul trecut", a explicat Tomaşeschi.

Potrivit acestuia, Iuliana Scântei ar fi trebuit să fie validată de Biroul Permanent Local şi ulterior de Biroul Permanent Judeţean, în baza unei adeziuni scrise.

Citește și: Cine face exerciții tip cardio poate trăi cu 40% mai mult / STUDIU

"O asemenea şedinţă nu a avut loc. Cererea de adeziune a doamnei Scântei are data de 19 octombrie 2016, iar decizia falsificată de Bălteanu are data 21 octombrie, când a fost un BPJ în care nu s-a discutat deloc această situaţie întrucât nu aveau o şedinţă a Biroului Local, aşa cum prevede statutul", a mai spus liberalul.

El a susţinut că o plângere similară a fost depusă la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pe numele senatoarei Iulia Scântei.

Citește și: Dacă avem o viață socială activă, suntem sănătoși la cap pe măsură ce îmbătrânim

Teofil Bălteanu şi senatoarea Iuliana Scântei nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima punctul de vedere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.