Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

MĂCEL în PSD: Un deputat despre care se spune că ar negocia cu PNL își atacă toți colegii

Lupta politică se înteţeşte pe măsură ce se apropie ale­gerile. Deputatul PSD, Adrian Mocanu, e în război cu oamenii din propriul partid. Asta, poate și pentru că e aproape de a trece la PNL

Citeşte şi: Ion Vasile ajunge împărat în PNL? MUTARE DE AMPLOARE a liberalilor - SURSE

Într-un comunicat de presă, deputatul Mocanu îi critică dur primarul Boşcodeală pe care-l califică în sens peiorativ "doctor în administraţie" şi "edil puşcăriabil", pe preşedintele PSD Buzău, Marcel Ciolacu, despre care spune că va avea probleme cu dosare penale şi pe şeful C.J. Eamanoil Neagu. Tuturor le cere demisia de onoare: "În calitatea mea de vicepreşedinte al PSD Buzău, vreau să transmit un mesaj public celor 2-3 sforari care au mai rămas în urma naufragiului penal şi moral al ”doctorului în administraţie” Constantin Boşcodeală. Pe 1 martie, opinia publică locală va afla dacă instanţa menţine sau nu, condamnarea la închisoare a primarului de Buzău, mentorul şi profesorul deputatului Marcel Ciolacu şi al preşedintelui C.J. Petre Neagu(...) Nimeni nu va uita vreodată complicităţile cu Boşcodeală, aşa cum nici instituţiile statului nu vor aştepta prea mult pînă să scoată pe piaţă uriaşul prejudiciu din dosarul Urbis, într-o perioadă în care condu­cerea aceste societăţi a fost asigurată de, aţi ghicit, Neagu şi Ciolacu".

Citeşte şi: Atac dur la adresa lui Liviu Dragnea: Ameninţări cu poliţia

În final, Adrian Mocanu le cere lui Marcel Ciolacu şi Petre Emanoil Neagu demisia de urgenţă din fruntea partidului pe care "ani la rînd l-au umilit împreună cu doctorul Boşco­deală".

Citeşte şi: Constantin Boșcodeală, primarul PSD al Buzăului, condamnat DEFINITIV la 3 ani de pușcărie

În replică, preşedintele filialei buzoiene a P.S.D., deputatul Marcel Ciolacu, a transmis: "Vom discuta în Comitetul Executiv Judeţean despre declaraţiile iresponsa­bile ale domnului Adrian Mocanu. Toată această atitudine nu face altceva decît să slăbească partidul, într-un an important. Vom avea o discuţie serioasă pentru că, în acest moment, Adrian Mocanu şi tatăl Victor Mocanu trădează P.S.D.! Interesul general al partidului este acela de a cîştiga alegerile, de a fi alături de candidaţii P.S.D., asupra acestui aspect ne concentrăm acum", spune şansabuzoiana.

Vezi şi: Acţiuni de amploare ale DIICOT în toată Europa: Capturile sunt fabuloase

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.