Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Macovei pune tunurile pe politicienii din PSD, ALDE și UDMR: 'Duc un război pe viață și pe moarte pentru a scăpa de justiție'

macovei-ice-bucket-captura

Europarlamentarul Monica Macovei declară, într-un interviu pentru Revista 22, că are senzația că mulți politicieni din PSD, ALDE și UDMR duc acum „un război pe viață și pe moarte pentru a scăpa de justiție și a nu mai fi egali în fața legii”.

„Am senzația că mulți politicieni din PSD, ALDE și UDMR duc acum un război pe viață și pe moarte pentru a scăpa de justiție și a nu mai fi egali în fața legii, iar la Bruxelles mint, de parcă întreaga lume nu ar fi văzut sutele de mii de români protestând în stradă. (...) Nu au cum să contrazică evidența străzii. Însă acești politicieni ne scot din Europa, unde mulți s-au săturat de veșnicele probleme din România, de penalii sau plagiatorii din fruntea țării. Dar șansa noastră vine de la protestatari, care au făcut României o imagine fantastică, arătând că poporul nu este inert, ci vigilent, curajos și vibrant, că este și vrea să rămână în Europa și reacționează, reacționează de un an. (...)

ANAF face lumină în scandalul formularului unic: 'Va fi o surpriză plăcută şi pentru noi şi pentru contribuabili'

Sunt posibile sancțiuni din cauza loviturilor împotriva justiției și a statului de drept. Oricum, prima sancțiune și foarte importantă este slăbirea puterii de negociere a României la masa europeană. Este grav, pentru că Europa trece printr-un proces de refacere și România nu are capacitate și credibilitate pentru a negocia de pe poziții solide. Și pentru ceea ce fac guvernanții noștri acum, România și noi vom plăti un preț mare. Ca atunci când Iliescu a adus minerii în București și țara a plătit cel puțin 10 ani pentru asta. România nu e o țară de mâna a doua, ea arată așa din cauza unora ca Dragnea și Tăriceanu. (....)

Românii nu sunt de mâna a doua, dar avem politicieni penali, mincinoși, neprofesioniști, plagiatori, care nu duc țara înainte, îi alungă pe investitorii serioși din țări cu democrații vechi și stabile, dar și pe investitorii români corecți și serioși, încearcă să fractureze societatea, predică împotriva capitalismului, folosind praticile comuniste folosite de Rusia Sovietică, și toate acestea ajută propagandei rusești false. Efectul este creșterea sentimentului antioccidental în România, care este în sine unul dintre mijloacele rusești de dezinformare. (....)”, a declarat Macovei într-un interviu realizat de Sabina Fati.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.