Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Monica Macovei, scandal la TV: Asta e agresiune! Tăriceanu e un laș

monica macovei

Monica Macovei l-a desființat pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-o emisiune televizată. Fostul ministru al Justiției, candidat independent la prezidențiale, l-a criticat pe fostul său șef de guvern pentru că și-a trimis la dezbaterea televizată purtătorul de cuvânt și a refuzat o confruntare directă, a acuzat Macovei.

Monica Macovei a scos un cartonaș pe care scria „Călin Popescu Tăriceanu-ABSENT NEMOTIVAT”. Moderatorul emisiunii a încercat să îi ia hârtia, însă fostul ministru al Justiției a insistat să o păstreze. ”Asta e agresiune!”, a strigat Macovei.

Grațiela Gavrilescu, purtătorul de cuvânt al lui Tăriceanu, a întors cartonașul: ”Nu pot să stau așa în emisiune!”, a spus aceasta.

”Călin Popescu Tăriceanu e un las. Nu mă așteptam sa își trimită purtatorul de cuvânt la o confruntare televizata. Asta e agresiune. Nu a acceptat o confruntare directă. Eu sunt candidat, am venit să vorbesc cu Tăriceanu, nu cu purtătorul lui de cuvânt. Purtătorul meu de cuvânt vorbește cu purtătorul mei de cuvânt, nu cu mine.”, a spus Monica Macovei când s-a trezit la TVR 1 cu Grațiela Gavrilescu, purtătorul de cuvânt al lui Tăriceanu, în locul fostului premier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.